Bel 076 - 737 01 54
Diensten

Financiën

Het uitgangspunt voor Braspennincx financiële planning & Hypotheken is een integrale aanpak en betreft dus alle aspecten van uw persoonlijke financiële situatie. Wij adviseren en ondersteunen u bij het maken van keuzes van de wieg tot het graf. Ook helpen wij bij financiële beslissingen na leuke, onverwachte en soms minder leuke gebeurtenissen waar u in het leven mee te maken krijgt.

Hierbij kunt u denken aan life-events zoals relatie, kinderen, werken, wonen, overlijden, arbeidsongeschiktheid, pensioen, ondernemen en bedrijfsovername. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op uw gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Het doel is om een blijvend inzicht te geven op uw (toekomstige) inkomsten en uitgaven zodat er een optimale balans blijft bestaan tussen uw persoonlijke wensen, uw financiële mogelijkheden en de fiscale wet- en regelgeving.

Door een Persoonlijk Financieel Overzicht wordt blijvend inzichtelijk gemaakt wat de gevolgen van langleven, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden zijn op uw (gezamenlijke) netto besteedbaar inkomen en vermogenspositie.

Uw voordelen op één rijtje:

  • Jaarlijks een Persoonlijk Financieel Overzicht
  • Kostenbesparend
  • Gemak en zekerheid